Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак за свещите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Cvetelin
    Първоначално публикувано от TRENDi
    Никой не пише за Беру. Със сигурност ще са ти по евтини от БОШ-а и със сигурност няма да са по-лоши.
    кви пари са ?
    щото Бош-а за боксер комплекта струва 22 лева без отстъпка....
    с колко са по евтини?
    За 1.6 боксер цък
    Наистина не са 22 лв, а 34 излизат, но става въпрос за Беру Ултра Х и съм сигурен, че ще са пъти по-ок от 22 левовият комплект на Бош... Не знам с такива взех колата, минах през Голден Лодже и Денсо и пак тях си върнах. Следващите ще са същите.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Така е Teo_gti - за ТС мотора са толкоз пари!Не си се минал!
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

Денсо иридиум от Косер, имам положителна оценка за момента
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
          Денсо иридиум от Косер, имам положителна оценка за момента
          Това Косер магазин ли е? и ако да къде се намира
          Lexus IS200

Comment

магазини са, да. Единия е на Черни връх, от където аз си взех аз моите. Потърси в гугъл, има им адресите.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
              Никой не пише за Беру. Със сигурност ще са ти по евтини от БОШ-а и със сигурност няма да са по-лоши.
              Аз съм точно с такива свещи BERU 4-електродни. Поръчах си ги от тук:
              http://drive.bg/index.php?ModelId=186&cPath=5_52
              Мисля, че 38лв. ми излязоха с доставката + подарък чаша на драйв бг
              Вече 6 месеца съм с тях и нямам оплаквания, динамиката е супер.
              146 1.4 Boxer 90HP +-
              Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан

Comment

Working...
              X